DET HÄNDER I BORGHOLM

tis 21 Jan
Tid: 19:00-20:00    Plats: Borgholms bibliotek    Ort: Borgholm    Arr: Borgholms bibliotek

Författarbesök: Oddbjörn Andersson

Oddbjörn Andersson som skrivit boken ”Ölands testfält – stora alvarets bäst bevarade hemlighet” besöker Borgholms bibliotek.

Vad gör alla dessa nästan 200 betonglock på Stora alvaret? Den frågan ställde sig Oddbjörn Andersson och eftersom han inte fann något bra svar tog han reda på det själv. Det blev boken Ölands testfält, som han kommer och berättar om den 21 januari. Han kommer att redogöra för sin kartläggning av testfältet och de internationella testerna som gjordes där, men berättar också om de människor som arbetat med fältet. Från öländska hantlangare till världsledande professorer.

Foto: Jan Hagelin

bibliotek.borgholm.se
ons 26 Feb
Tid: 17:30-20:00    Plats: Bibliotek Rälla    Ort: Rälla    Arr: Bibliotek Borgholm

Slöjdcafé i Rälla

Fläta i papper. Programmet leds av Kalmars Län hemslöjd. Biblioteket bjuder på fika. Föranmälan till Biblioteket Borgholm 0485-88070

https://bibliotek.borgholm.se/web/arena
ons 22 Jul
Tid: 16:30    Plats: Idrottsplatsen     Ort: Borgholm    Arr: Diggiloo.com

Diggiloo i Borgholm

Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen, större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker! För vad sägs om återvändarna från förra sommaren, David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette? Eller varför inte Tommy Nilsson och Per Andersson som äntligen gör comeback?
Dessutom har vi med oss multibegåvade Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen, skönsjungande Frida Öhrn och faktiskt både sist och minst, eller i alla fall yngst, stjärnskottet Theoz på Diggiloo-scenen för första gången. Rutinerade Lisa Stadell ser vi självklart också tillsammans med nykomlingen Kristina Lindgren. Ja, ni hör ju själva – med det här gänget kan det inte bli annat än succé!

Så passa på och ta med dig dina nära och kära för en helkväll sprängfylld av tre timmar musik, humor, glädje och kärlek. Gör som hundratusentals andra varje sommar – låt Diggiloo bjuda dig på en solsäker show du sent ska glömma och på semesterns självklara höjdpunkt. Vi ses!

SERVERING OCH FÖRSÄLJNING

Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Även i år har vi med oss vår egna Diggiloo-restaurang. Du kommer hitta rätter som passar utmärkt att ta med till picknickfilten eller varför inte avnjuta en härlig måltid på vårt restaurangområde? Där serverar vi dessutom öl, vin och alkoholfria drycker. Självklart går det bra att ta med sig en egen picknick-korg (avvikande orter förekommer). Vill du bara ha något litet så finns det popcorn, godis, läsk, kaffe, kakor, korv m.m. i våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område. I vår souvenirshop på arenan hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll! Här kan du köpa utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, cd-skivor, t-shirtar, kepsar och mycket mer. Allt för en oförglömlig kväll att minnas. Utbudet kan variera beroende på spelort.

BILJETTER

På allra flesta spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där man tar med egen stol eller filt), avvikande orter förekommer.
Mer information samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com

Biljetter bokas på www.diggiloo.com alt. tfn 0455-61 97 00 samt hos lokala återförsäljare. Malmö bokas på tfn 0775-78 00 00.
Handikappanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45kr tillkommer.
Grupper (över 30 personer), bokas via pauline@krall.se

Biljettpris från 495kr. Två barn t o m 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna).
Borgholm, Idrottsplatsen 22/7    

INSLÄPP, 16.30                                      SHOWSTART, 19.00

PRESSKONTAKT

Magnus Stråberg mail: pr.company@tele2.se tfn: 070-516 60 90

BÖRJA UPPLADDNINGEN PÅ WWW.DIGGILOO.COM

www.diggiloo.com
  • Skicka in ditt evenemang

    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

VI TIPSAR